3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Belediyeden heykellere bakım

Yenimahalle Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından renkleri solan ve yıpranan heykellerin bakımını yapıldı.

Park ve bahçelere sadece heykel dikmekle iş yapılmayacağını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Heykellerin bakımlarını da yapmalıyız. Değer verdiğimiz ve önemli insanların heykelleri parklarımızı süslüyor. Fakat hava şartları bu heykellerin zamanla yıpranmasına ve renklerinin solmasına neden oluyor. Heykellerimizi bu şekilde bırakmamalıyız. Saygı duyduğumuz bu değerli insanların heykellerine hak ettiği önemi göstermek görevimizdir. Bu tür çalışmalarımız artarak devam edecektir" dedi.

Heykellere hak ettiği değeri göstereceklerini söyleyen Başkan Yaşar, "Çayyolu, Batıkent, Demetevler ve Yenimahalle'deki parklar içerisinde bulunan heykellerin hepsinin bakım onarım ve boyasını yapıyoruz. Bu heykellerin bakımı bittikten sonra Yenimahalle ilçesi sınırları içerisindeki tüm okulların bahçesindeki Atatürk büstlerinin de bakım ve boyasını yapacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2009 Perşembe 14:26:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?