4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Belediyeden kurban kesim kursu

Altındağ Belediyesi Veterinerlik Müdürlüğü, her Kurban Bayramı'nda basına yansıyan ve tartışma konusu olan sağlıksız kurban kesimi görüntülerine son vermek amacıyla kurban kesim kursu düzenliyor.

2005 yılında Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen; geçtiğimiz yıl Ulucanlar Cezaevi'nde bir grup mahkuma verilen kurs bu yıl vatandaşlara yönelik açılacak ücretsiz verilecek olan kursu başarıyla bitirenlere Altındağ Halk Eğitim Merkezi tarafından sertifika verilecek. Açılması planlanan kurslarla ilgili bilgi veren Altındağ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ercan Kurnaz, meslek edindirmeye yönelik olan kursun amacının Altındağlı vatandaşların Kurban Bayramı'nı daha rahat geçirmeleri olduğunu belirtti.

"Vatandaşlarımızın dini vecibelerini yerine getirirken daha modern, temiz ve düzenli bir hizmet almalarını istiyoruz" diyen Kurnaz, Altındağ Belediyesi sınırları içerisinde kaçak ve sağlıksız kurban kesimini engellemek için çalıştıklarını aktardı. Kurnaz, kursa katılmak isteyen vatandaşların 341 46 03 numaralı telefondan bilgi alıp, kayıt yaptırabileceklerini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2007 Çarşamba 18:36:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ömer tandoğan IP: 84.44.7.xxx Tarih : 15.11.2007 13:26:03

selamunaleyküm ben kurban kesimi eğitimine katılmak istiyorum bana bu konuda yardım edermısınız tesekkurler