1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANKARA

BELMEK'ten 11. yıl sergisi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Belmek Keçiören Bölgesi 11. yıl sonu sergisini açtı.
Türkiye’nin en büyük meslek edindirme kursu BELMEK’lerin yıl sonu sergilerinin ilki Keçiören Bölgesi öğrencilerinin eserleriyle açıldı.

Zafer Çarşısı Sergi Salonunda gerçekleştirilen açılışa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Belediye Meclis Başkan Vekili Seyfi Saltoğlu katıldı.

1870 öğrencinin eğitim gördüğü 19 ayrı branşta 2000 parça eserin yer aldığı serginin açılışını yapan Gökçek, Büyükşehir Belediyesi olarak 10 seneden beri BELMEK kurslarında bugüne kadar başarıyla gelindiğini belirterek şunları söyledi:

"BELMEK kurslarıyla, samimiyetle söylüyorum bir belediye başkanı olarak gurur duyuyorum. Bu yıl BELMEK’lerden 101 bininci öğrencimiz mezun oldu, bunun gurur ve mutluluğunu yaşıyorum. BELMEK Türkiye’nin en büyük meslek edindirme kursudur ve bu kursun sahibi, kaynağı Ankara Büyükşehir Belediyesi’dir. Bütün Türkiye bugün BELMEK kurslarını örnek alıyorsa bu konuda en büyük pay BELMEK öğreticilerinindir."

Gökçek daha sonra Keçiören Bölgesi Belmek Kursu’nun yıl sonu sergisinin açılış kurdelasını kesti. Öğrencilerin özenle hazırladıkları takı, nakış, çini, ebru, hat, resim, tezhip, minyatür, kumaş boyama eserleri gezen Gökçek bunlardan birkaçını da satın aldı.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2005 Cuma 11:55:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nehir IP: 81.213.69.xxx Tarih : 20.08.2009 20:51:18

Bir kaç tanede resim koyulsa iyi olurdu sergiden