5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Beyhan'a hazin veda

HAYATINI KAYBEDEN HABERTÜRK TV MUHABİRİ İÇİN TÖREN

Ankara'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Habertürk TV muhabiri Beyhan Mutlu için kanalın Ankara bürosunda tören düzenlendi.

Törene, Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Alican Türkoğlu, mesai arkadaşları, annesi Şükran Yalçınkaya, babası Aydın Yalçınkaya ve çok sayıda meslektaşı ile emniyetten bazı yetkililer katıldı. Annesinin feryatları yürek dağlarken gazeteci meslektaşları da gözyaşlarına boğuldu. Ankara'ya polis olan eşinin tayini nedeniyle yaklaşık 2.5 ay önce gelen Beyhan Mutlu, karanfillerle ve güllerle Habertürk TV'nin Ankara bürosundan uğurlandı. Mutlu'nun ani

ölümü ile büyük şok yaşayan mesai arkadaşları, masasını karanfillerle süsledi. Törenin ardından Mutlu'nun naaşı İstanbul'a gönderildi. Mutlu, yarın kılınacak öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İstanbul Küçüksu Aile Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Dün gece meydana gelen kazadan Mutlu'nun eşi Oğuzhan Mutlu ve aracı kullanan arkadaşı Ahmet Canpolat yaralı olarak kurtulmuştu. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2011 Cumartesi 17:25:03
Güncelleme :29 Mayıs 2011 Pazar 11:57:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?