4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Beykoz Izgara'nın Dünya mutfağı

Başkent Ankara'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, siyasiler ve sanatçıların uğradığı Beykoz Izgara Dünya mutfağını Ankaralılar'a yaşatıyor.
 
Geçtiğimiz günlerde açılan Beykoz Izgara damak tadına yenisini ekledi. Yemekte kaliteye, estetiğe, sunuma ve temizliğe önem veren her insanın uğrayacağı Beykoz Izgara Ankaralılar'ın hizmetinde. Günün her saati, açıldığı andan kapandığı ana kadar aynı lezzette, aynı kalitede, aynı temizlikte hizmet verebilen, üretimde, serviste kullandığı tüm malzemeleri sadece ve sadece en iyilerinden seçen, çok özel bir mutfak ekibine ve ekipmanına sahip olan Beykoz Izgara'da değişik yemek çeşitlerini bulmak mümkün. Siparişlerinizi verdikten kısa bir süre sonra masanıza gelecek olan ürünlerin görüntüsü ve lezzeti ile Beykoz Izgara'da yaşadığınız mutluluğun zirvesine çıkmış olacaksınız.
Beykoz Izgara Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Emeni, yaptığı açıklamada Ankaralılar'ın yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirterek, Beykoz Izgara'da 6 ülkenin yemek çeşitlerini sergilediklerini söyledi. Pizza Quattro Stagione, Filetto Di Salmone Al Griglia, Bistecca Fajita, ve bir çok ülkenin dünya mutfağını Ankara'ya getirdiklerini dile getiren Emeni, kullandıkları kıymadan dolayı Adana Ticaret Odası'nın tescillediğini kaydetti. Emeni, açılışını Başkan Gökçek'in yaptığını hatırlatarak, Gökçek'in kendilerine uğur getirdiğini söyledi. Beykoz Izgara'nın kendi alanında pek çok bir ilki uyguladığını kaydeden Emeni, titizliğin ve temizliğin hep öncüsü olduklarını dile getirdi. Çocukların kendilerini özel hissedebilecekleri, bebeği olan anneler için emzirme odasının da hizmette olduğunu söyleyen Emeni, pazar günleri sabah kahvaltısı hizmeti de verdiklerini ifade etti.
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2007 Pazar 15:08:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?