3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Bilgisayar kursiyerleri sertifika aldı

Etimesgut Kent Konseyi'nde bilgisayar kursu gören 45 kursiyer, sertifikalarını Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'in elinden aldı.

Belediye Başkanı Enver Demirel, sertifika töreninde yaptığı konuşmada, Kent Konseyi'nde faaliyet gösteren kursların artarak devam edeceğini belirterek, vatandaşların isteği üzerine spor kurslarına platesin de ekleneceğini kaydetti.

Kent Konseyi'nde daha önceden başlayan ve devam eden kurslara takı tasarım, kurdale ve metal rölyefin de ekleneceğini belirten Belediye Başkanı Enver Demirel, konseyde alınan bütün kararlarda vatandaşların isteklerine öncelik verildiğini söyledi. Vatandaşların sorularını da cevaplayan Belediye Başkanı Enver Demirel, Kent Konseyi Başkanı Seyit Sarp'ın aynı zamanda Belediye Meclisi Başkan Vekili olduğunu hatırlatarak, vatandaşların istek ve talepleri ile yakından ilgileneceğinin altını çizdi.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı programda kursiyerlere tek tek sertifikalarını veren Başkan Enver Demirel, 'hayırlı olsun' dedi. Programın ardından yeni açılan ve devam eden kurslara kayıt olmak isteyen vatandaşlar kayıtlarını yaptırdı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2009 Çarşamba 15:37:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?