3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Binlerce kişiden 'Yaza Merhaba'

Etimesgut Belediyesi ve Radyo 06'nın ortaklaşa düzenlediği 'Yaza Merhaba' konserlerine binlerce Etimesgutlu katıldı.

Piyade Mahallesi pazar yerinde düzenlenen konsere Ankaralı sanatçılar, Eryamanlı Ferhat, Ayaşlı Serhat, Ali Yaprak, Murat İnce ve Bülent Gökçe katıldı. Etimesgutlu vatandaşlar Ankara havaları eşliğinde unutulmaz bir gece yaşadılar.
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel konserde bir konuşma yaparak güzel bir akşamda kendilerini yalnız bırakmayan Etimesgutlulara teşekkür etti.

1999- 2004 yılları arasında mahallerde ve sokaklarda yapılan güzel çalışmalar sonrasında vatandaşların kendisini teveccüh göstererek yeniden Belediye Başkanı seçtiğini ifade eden Başkan Enver Demirel, oy veren ve vermeyen herkese teşekkür etti.

Etimesgut'a yapılan hizmetlere kaldıkları yerden devam edeceklerini belirten Başkan Enver Demirel, vatandaşların bir kuruşunu bile heba etmeyeceklerini söyledi. Belediyenin kaynaklarını en iyi şekilde kullanacaklarını ifade eden Başkan Enver Demirel, bilgiyi ve tecrübeyi birleştirerek, gece gündüz çalışarak en güzel hizmetleri yapacaklarının altını çizdi.

Belediye başkanı seçildiğinden bu yana vatandaşların kendisine yoğun bir ilgisinin olduğunu da kaydeden Başkan Enver Demirel, yaptıkları bütün çalışmalarda vatandaşları düşündüklerinin altını çizdi. Gecede ayrıca Etimesgutlular Ankara havalar ile coştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2009 Pazartesi 15:52:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?