5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Bir kadın daha cinayete kurban gitti

KADIN cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Ankara’nın Gölbaşı İlçesi’nde Haymana yolunun 2’nci kilometresinde, stabilize yol üzerinde bir çukurda, sırtından ve karnından bıçaklanarak öldürülmüş bir kadın cesedi bulundu. Cesedin Haymana nüfusuna kayıtlı 26 yaşındaki Hülya Sütçü’ye ait olduğu belirlendi.

Taşpınar yolunda bir ceset olduğu yönendi ihbar alan Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, belirtilen yere gittiklerinde karın bölgesi ve sırtından bıçaklanarak öldürülmüş bir kadın cesedi buldu. Hülya Sütçü’ye ait olduğu belirlenen cesedin 5 metre uzağında öldürüldüğü bıçak da bulundu.

'KOCASI ÖLDÜRDÜ' İDDİASI

Bir görgü tanığı ise, Hülya Sütçü’yü eşi B. Sütçü’nün öldürdüğünü öne sürdü. Hülya Sütçü ile eşinin otomobille geldikleri Taşpınar yolunda araçtan inip dereye kadar yürüdükleri, burada kocasının Hülya Sütçü’yü bıçaklayarak öldürdüğü ve otomobiline binip gittiği iddia edildi.

Olay yerine gelen Gölbaşı Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemeden sonra ceset otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polisler, cinanayet şüphelisi olduğu iddia edilen kocayı yakalamak için çalışma başlattı

Yayın Tarihi : 9 Ekim 2011 Pazar 19:15:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?