4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Bir senelik emeklerini sergilediler

Etimesgut Belediyesi'ne ait kültür merkezinde kursiyerler ve öğretmenleri tarafından bir yıl boyunca yapılan ebru, tezhip ve hat eserleri, düzenlenen sergiyle görücüye çıktı.

Optimum Alış-Veriş Merkezi'nde düzenlenen serginin açılışında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, hanım faaliyetleri binasında ve Yunus Emre Spor ve Kültür Merkezi'ndeki kursiyerlerin bir yıl boyunca ürettikleri eserlerin açılışını gerçekleştirdiklerini belirtti. Etimesgut'un sosyal ve kültürel alanlarıyla bir dünya kenti yolunda önemli adımlar attığının altını çizen Başkan Yılmaz, açılan serginin hayırlı olmasını diledi. Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in eşi Sema Çelik de, sergilenen eserlerin hanımların ince duygu ve düşüncelerini yansıttığını söyledi.

Konuşmaların ardından serginin açılışı yapıldı. Eserleri tek tek inceleyen Sema Çelik, eserler hakkında bilgi aldı. Programın bitişinde Uruguay'dan gelen Meryem Kiola'nın yaptığı sema gösterisi büyük beğeni topladı.
Sergi açılışına, Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz ve eşi Birgül Yılmaz, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in eşi Sema Çelik, Şeker Fabrikaları Genel Müdürü Azmi Aksu ve eşi Nihal Aksu, Etimesgut Kaymakamı Recep Erkılıç ve eşi Fatma Erkılıç, Etimesgut Belediyesi meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2007 Pazartesi 13:53:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?