3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Birinciliği kimseye kaptırmadılar

Etimesgut Özel Ferda İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören Fatmanur Tek ile kardeşi Neslinur Tek, "Dilimiz ve Yozlaşma" konulu kompozisyon yarışmasında birinciliği paylaştılar.

6. sınıf öğrencisi Fatmanur Tek "Yozlaşma Dilimizin Truva Atıdır" başlıklı kompozisyonuyla, 4. sınıf öğrencisi kardeşi Neslinur Tek ise "Hormonlu Dil İstemiyorum" başlıklı kompozisyonuyla yarışmanın birincisi oldu.

Yarışmasının birincileri abla-kardeşle birlikte objektiflere poz veren Etimesgut Özel Ferda İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni Melek Karslı, okul olarak Türkçe eğitim ve öğretimine büyük önem verdiklerini belirterek, "Fatmanur ve Neslinur gelecekte çok şeyler beklediğimiz iki öğrencimiz. Her ikisine de başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Başarılarını çok okumaya ve Türkçe'yi çok sevmeye borçlu olduklarını belirten iki kardeş, kendilerini yetiştiren öğretmenlerine teşekkür ederek, "Başarı için sadece çok çalışmak yetmiyor. Öğretmenlerimizin ve ailelerimizin desteğini de her zaman yanımızda görüyoruz. Onların teşviki ile evde de sürekli yarış halindeyiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2009 Cuma 11:48:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?