3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Birleşme başka bahara kaldı

Ankara'nın Turkcell Süper Lig'deki temsilcileri Ankaragücü ile Ankaraspor'un birleşme projesi rafa kalktı.

Türkiye spor kamuoyunu bir süredir meşgul eden birleşme olayıyla ilgili olarak Ankaragücü Kulübü Başkanı Cengiz Topel Yıldırım ile Ankaraspor Futbol Şubesi Sorumlusu Ahmet Gökçek bir açıklama yaptı.

Ahmet Gökçek, birleşme için bütün gayreti gösterdiklerini ve buna hala istekli olduklarını ifade ederken, Cengiz Topel Yıldırım birleşmenin olmayacağını açıkladı.

Ankaraspor Futbol Şubesi Sorumlusu Ahmet Gökçek, konuyla ilgili olarak, "Birleşmekten onur duyarız. Bunu çok istiyoruz. Tek şartımız eşit delege olması. Bunu karşı tarafa sunduk. Henüz net bir cevap alamadık. Ankaraspor olarak bu için maksimum çabayı gösterdik. Elimizden geleni yaptık. Hatta teknik direktör arayışına bile başlamadık. Son günlerdeki gelişmelerden sonra ise teknik direktör çalışmalarına başladık" dedi.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Cengiz Topel Yıldırım ise, "Bu sezon olacak bir iş değil. Belki gelecek sezonlarda olabilir. Birleşme konusu 2 kulüp için de zararlı oldu. Bugünden itibaren herkes kendi yoluna" ifadelerini kullandı.

Bu açıklama üzerine Ahmet Gökçek, "Ankaraspor olarak bu birleşmeye her zaman sonuna kadar kapımız açık" dedi. Cengiz Topel Yıldırım, birleşme konusu yüzünden bugüne kadar transferle ilgili bir açıklama yapmadıklarını, ancak bugüne kadar çalışmaların sürdüğünü ve konuyla ilgili gelişmelerin önümüzdeki günlerde yaşanacağınrı söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2009 Cuma 15:50:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?