3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Boksörler şampiyonaya hazırlanıyor

Fenerbahçe Boks Takımı, Büyük Minikler Türkiye Boks Şampiyonası hazırlıklarını sürdürüyor.

Nevşehir'de 11-16 Ağustos tarihinde yapılacak şampiyonaya 400'ün üzerinde boksörün katılması bekleniyor.

Şampiyonaya 14 sporcuyla katılacak olan Fenerbahçe Boks Takımı'nın 7 sporcusu ise Fenerbahçe Ankara Boks Okulu'ndan gelecek.

Fenerbahçe Ankara Boks Okulu, bu önemli şampiyonanın hazırlıklarını Gölbaşı'nda yeni yapılan Türk Telekom Ankara Tesisleri'nde sürdürüyor. Fenerbahçeli boksörler, bu tesiste ilk kamp yapan sporcu grubu olma unvanını da almış durumda. Günde çift antrenmanla Türkiye şampiyonasına
hazırlanan Fenerbahçe'de antrenör Mustafa Genç, takım halinde şampiyonluğu hedeflediklerini söyledi.

Genç, "Şampiyonaya çok iyi bir şekilde hazırlandık. Bu şampiyonada takım halinde en başarılı olacağımıza inanıyoruz. Burada kamp yaparak Fenerbahçeli olmanın ayrıcalığını yaşıyoruz. Fenerbahçe'nin Ankara'da yapılan sosyal tesislerinde ilk kampa giren takım biz olduk. Çok güzel bir ortam var. Başkanımız Aziz Yıldırım'a, yönetim kurulu üyelerimize ve boks şubesi kaptanımızı Mert Öztemel'e teşekkürlerimizi iletiyorum. Pazartesi günü Nevşehir'e geçeceğiz. Buradaki çalışmalarımız çok verimli geçti. Harika bir tesiste çalıştık. Konaklama ve spor alanları olarak Türk sporuna kazandırılmış harika bir tesis" diye konuştu.

Takım kaptanı Nurettin Ovat, ise çok güzel bir ortamda çalışma ortamı bulduklarını ve bunun karşılığını madalyalarla ödemek istediklerini söyledi.
Fenerbahçe Türk Telekom Ankara Tesisleri Genel Koordinatörü Ayhan Gülsoy ise, tesislerde ilk olarak boks takımının kamp yaptığını ve bundan dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Gülsoy, tesisin tüm Fenerbahçeli sporculara ve taraftarlara açık olduğunu sözlerine ekledi.

Türkiye Boks Şampiyonası'nda Fenerbahçe'ye 7 sporcu gönderecek Ankara Boks Okulu'nda şu isimler şampiyonada mücadele edecek:

"37 kg: Orhan Onat, 38.5 kg: Yasin Ersarı, 40 kg: Sedat Ovat, 41.5 kg: Adem Dinçer, 43 kg: Osman Emre Kuzu, 44.5 kg: Cengiz Onat, 50 kg: Nurettin Ovat

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2009 Cuma 15:31:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?