4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Borusan'dan Ankara'ya yeni yatırım

Borusan Makina, Ankara Bölge Müdürlüğü'nü Ostim'deki yeni tesislerine taşıyarak, tüm hizmetlerini tek merkezde topladı.Tesis, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de katıldığı açılış töreniyle hizmete girdi. 


Borusan Makina, toplam 8 bin metrekarelik arazi üzerine kurulu tesislerinde müşterilerine showroom, yedek parça ve servis, ikinci el satış ve kiralama hizmetleri sunacak.
-Borusan Makina Yönetim Kurulu Başkanı Agah Uğur, 2007 yılında grup bazında yüzde 21'e yakın büyüme hedeflediklerini belirtti.
Borusan Makina, Ankara Bölge Müdürlüğü'nü Ostim'deki yeni tesislerine taşıyarak, tüm hizmetlerini tek merkezde topladı. Tesis, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de katıldığı açılış töreniyle hizmete girdi. Borusan Makina, toplam 8 bin metrekarelik arazi üzerine kurulu tesislerinde müşterilerine showroom, yedek parça ve servis, ikinci el satış ve kiralama hizmetleri sunacak.
Caterpillar'ın Türkiye temsilciliğini yürüten Borusan Makina'nın Ankara Ostim'deki yeni bölge müdürlüğü binası, düzenlenen bir törenle hizmete girdi. Törene, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Borusan Holding CEO'su ve Borusan Makina Yönetim Kurulu Başkanı Agah Uğur ile Borusan-Caterpillar Operasyonu İcra Komitesi Başkanı Ercüment İnanç katıldı. Borusan Makina, 8 bin metrekare arazi üzerine kurulu, 2 bin 500 metrekaresi atölye, 2 bin 500 metrekaresi ofis alanı olmak üzere 5 bin metrekarelik yeni binasında, müşteri memnuniyetini yükseltmeyi hedefliyor.
Borusan Holding CEO'su ve Borusan Makina Yönetim Kurulu Başkanı Agah Uğur, 2007 yılında grup bazında yüzde 21'e yakın büyüme hedeflediklerini, yapılan yatırımlarla bu hedefe ulaşacaklarını belirtti. Uğur, 2006 yılında başarılı bir performans sergileyerek, hedeflerinin üzerinde, yüzde 20 büyüme elde ettiklerini anımsattı.
Borusan-Caterpillar Operasyonu İcra Komitesi Başkanı Ercüment İnanç ise, yeni binalarında hizmet kalitelerini yükselterek pazardaki konumlarını güçlendireceklerini söyledi. Ankara Bölge Müdürlüğü'nün tüm faaliyetlerini yeni binalarında, tek çatı altında toplayacaklarını kaydeden İnanç, hizmet kalitelerini ve müşteri memnuniyetlerini arttırmayı, pazardaki liderlik konumlarını güçlendirmeyi hedeflediklerini ifade etti. İnanç, 2006 yılında 1600 adet makine sattıklarını ve pazarda lider konumda olduklarını anımsatarak, 2007 yılında ise satışlarımızı yüzde 20 oranında artırmayı planladıklarını belirtti.
Borusan Makina, Ostim'deki yeni tesislerinde iş makinalarının yanı sıra Güç Sistemleri'yle de hizmet sunacak Yeni tesiste Borusan Makina ve Güç Sistemleri ile birlikte, çelik boru alanında faaliyet gösteren Borusan Mannesmann Boru da yer alacak.
ANKA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2007 Cumartesi 02:21:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?