1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANKARA

Boya hırsızları amaçlarına ulaşamadı

İstanbul’dan Ankara’ya nakledilmek için yola çıkarılan bir kamyon boyayı başka bir firmaya satmak isteyen 6 kişi yakalandı. Ele geçirilen 765 teneke polyester boya ham maddesi sahibine teslim edildi.

İstanbul’da Oktay E. isimli bir kişiye ait fabrikadan 3.5 ton ağırlığındaki 756 teneke polyester boya ham maddesi, Ankara’da bir firmaya teslim edilmek üzere kamyonla yola çıkarıldı.

Ancak boyalar, sahte plakalı olduğu belirlenen kamyonla Ankara’ya götürülürken kayboldu.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne yapılan ihbar sonucu boyaların Ankara Sarayköy’de bulunan bir depoya indirildiği ve pazarlanmaya çalışıldığı belirlendi.

Polis tarafından yapılan takip sonucunda, boyaların daha sonra, Çankaya İlçesi Ylıdızevler Mahallesi Hollanda Caddesi’ndeki bir depoya nakledildiği tespit edildi. Bazı kişilerin, boyaları, İstanbul’dan satılmak üzere yola çıkarılan firmaya satmak istediklerinin anlaşılması üzerine düzenlenen operasyonda Erbil Y. ve Murat C. isimli iki kişi gözaltına alındı.

Zanlıların yapılan sorguları doğrultusunda hırsızlık olayına karışan Bayram P., Durak Ü., Ahmet C. ve Necmettin A., yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan operasyonda ele geçirilen 765 teneke polyester boya ham maddesi sahibine teslim edildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2005 Cuma 22:32:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?