4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Bu dünyaya ayak uyduramadım dedi, gitti

Başkent'te bazı sorunlardan dolayı bunalıma giren emekli memur, ailesine mektup bırakarak, kendisini park içerisinde bulunan bir ağaca astı. Emekli memur yazdığı mektupta, 'Bu dünyaya ayak uyduramadım" dedi. 

Edinilen bilgiye göre, Türk Telekom Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığı'ndan emekli olduğunu öğrenilen Mustafa Konuk (54), gece saatlerinde Fatih Terim Parkı'na gelerek, yanında getirdiği biralardan bir tane içti. Konuk daha sonra, Ahmet Şerif İzgören'in yazdığı 'Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır' adlı kitabı okuduktan sonra, ailesine mektup yazıp, kendisini park içerisinde bulunan bir ağaca iple astı. 

Sabah saatlerinde spor yapmak için köpeği ile birlikte Fatih Terim Parkı'na gelen Fahrettin Gün, park içerisinde gezinti yaparken, Konuk'un cesedi ile karşılaştı. Durumu polis ekiplerine haber veren Gün, olayın şokunu bir süre üzerinden atamadı. 

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri Konuk'un okuduğu kitabın arasında yazdığı mektup ile karşılaştı. Konuk yazdığı mektupta, "Benim ölümümden kimse sorumlu değildir. Bu dünyaya ayak uyduramadım. Beni kimsesizler mezarlığına gömün. Eşim Onur'a iyi bak"
dediği öğrenildi. 

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Mustafa Konuk'un cesedi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2007 Çarşamba 08:27:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?