19
Nisan
2024
Cuma
ANKARA

Bu nasıl öğretmen?

Ankara'da derse gelmeyen iki öğrencisini ısırdığı iddia edilen öğretmen Serhat K.nin yargılanmasına başlandı.

Mamak'taki bir ilköğretim okulunda, derse gelmeyen iki öğrencisini ısırdığı iddia edilen sınıf öğretmeni Serhat K'nin "basit yaralama" suçundan yargılanmasına başlandı.

BABA DA DURUŞMADAYDI

Ankara 9. Sulh Ceza Mahkemesindeki duruşmaya sanık Serhat K. ile ısırdığı ileri sürülen öğrencilerden S.T'nin babası katıldı.

"ŞAKADAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL"

Serhat K, savunmasında, suçlamayı kabul etmediğini belirtti. Suça konu fiilin "haddini aşmış şakadan başka bir şey olmadığını" iddia eden Serhat K, "Çocuklar okulu astığı için terbiye mahiyetinde yaşanan bir olaydır. Yaralama kastı bulunmamaktadır. Beraatimi istiyorum" dedi.

"SANIK OĞLUMU YARALADI"

Mağdur öğrencinin babası İ.T. de şikayetçi olduğunu bildirerek, "Sanık oğlumu yaraladı. Şaka söz konusu değil. Çocuğumun sırtında acayip yaralar vardı, kıpkırmızıydı. Çocuğumun sosyal hayatı bozuldu. Öğretmenlere karşı çocukta husumet oluştu. Derslerinden kaldı" diye konuştu.

Duruşmada, mağdur öğrencilerden E.K'nin babasının şikayetten vazgeçme dilekçesi verdiği açıklandı. Duruşma, taraflara delillerini bildirmeleri için süre verilerek, ertelendi.

3 YIL HAPSİ İSTENİYOR

İddianamede, beden eğitimi öğretmeni olan sanığın, 8. sınıf öğrencileri S.T. ve E.K.'yi, "okula gelmedikleri gerekçesiyle çeşitli yerlerinden ısırdığı ve tokat attığı" savunularak, "basit yaralama" suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapsi isteniyor.

AA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2013 Perşembe 15:10:27
Güncelleme :7 Kasım 2013 Perşembe 15:11:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?