5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Bu nasıl sevgi?

Türkiye'yi sarsan Samsun'daki bir lise öğrencisinin iki arkadaşını öldürdüğü aşk cinayetinden sonra bu kez Ankara Batıkent'te benzer bir vahşet yaşandı. İki sevgili, aşklarına karşı çıkan genç kızın babasına karşı korkunç bir plan yaptı. 19 yaşındaki liseli genç, sevgilisiyle yaşadığı aşka karşı çıkan sevgilisinin babasının yanı sıra annesi ve kız kardeşini öldürdü.

Edinilen bilgiye göre 27 Mayıs günü meydana gelen olay şöyle gelişti:

Baba Kadir Kaya (63), 16 yaşındaki kızı G.K'nın tutumundan hoşlanmadığı arkadaşı Kamil Bayındır (*) ile görüşmesine yasak koydu. Ancak gençler yasağa rağmen gizli gizli görüşmeyi sürdürdü. Kamil Bayındır, ayrıca sevgilisinin evine telefon ederek baba Kaya’ya tehditte bulundu. Bayındır'ın telefonlardan yılan baba Kadir Kaya, telefon numarasını değiştirdi. Ancak Bayındır, yeni telefonda da Kaya ailesine tacizde bulunmaya devam etti.

Bu sırada Kamil Bayındır ve sevgilisi G. K, görüşmelerini engellemek isteyen babadan kurtulmak için korkunç bir plan yaptı.

Sevgilisi Kamil Bayındır'a Batıkent'te Harb-İş 2 Sitesi 1. Blok'taki evlerinin anahtarını veren G.K., olay günü annesi ve ablasını alışverişe çıkmaya ikna etti. Bu sırada sevgilisinden aldığı anahtarla eve giren Kamil Bayındır, yalnız olan baba ile karşılaştı. Liseli Bayındır, ile baba Kadir Kaya bir süre tartıştı. Daha sonra Bayındır, sevgilisinin babasını iple boğarak öldürdü. Bayındır, bu kez sevgilisinin anne ve ablasını beklemeye başladı.

Bir süre sonra anne Songül (61) ve G.K'nin ablası Nurçin Kaya (27) alışverişten eve döndü. Ancak G.K, bir bahaneyle anne ve ablasından ayrıldı. Kamil Bayındır, eve dönen Songül ve abla Nurçin Kaya'yı defalarca bıçakladı. Bayındır, Kayalar'ın öldüğünden emin olduktan sonra evi terk etti.

Batıkent Harb-İş Sitesi'ndeki evlerine akşam saatlerinde dönen ağabey H.K ise, korkunç manzarayla karşılaştı.

Baba, anne ve kızkardeş Demetevler Onkoloji Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak Kadir, Songül ve Nurçin Kaya'nın hastaneye ulaştırıldıklarında ölü oldukları açıklandı.

Polis, karakolda Kaya ailesinin iki çocuğunun ifadesini aldı. Ağabey H.K'yı serbest bırakan polis, G.K.'nın ifadesinde çelişkiler gördü. Soruşturma derinleşince G.K, Kamil Bayındır ile yaptıkları cinayet planını itiraf etti.

Genç kızın Batıkent Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi sevgilisi Kamil Bayındır ve 2 arkadaşı da gözaltına alındı. İfadeler sonucu en tecrübeli polislerin bile kanını donduracak korkunç bir cinayet planı ortaya çıktı.

Kaya Ailesi'nin komşuları, olay günü apartman bahçesinde düğün olduğunu, bu nedenle herhangi bir ses duymadıklarını belirtti. Cinayet bürosu ekipleriyse ailenin yaşadığı dairenin kapısında herhangi bir zorlama izine rastlamadıklarını bildirdi.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2006 Pazartesi 13:56:31
Güncelleme :29 Mayıs 2006 Pazartesi 16:34:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?