4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Büfeci cinayetine 11 gözaltı

Başkentte bir büfecinin öldürülmesi olayı ile ilgili 11 kişi gözaltına alındı.


Alınan bilgiye göre, Çankaya Bağlar Caddesi 79 numarada bulunan büfenin sahibi Yılmaz Ciltoğlu, 1 hafta önce kimliği meçhul kişilerce öldürülmüş ve büfeden hırsızlık yapılmıştı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin konu ile ilgili yaptığı çalışmada, Ömer K. isimli 1 kişi gözaltına alındı. Zanlının ifadeleri doğrultusunda Çankaya Seyranbağları'nda düzenlenen operasyonda Tuncer G. ve Uğur B. de yakalandı. Olayda tabancayı kullandığı belirlenen T.T.'nin yakalanması için Altındağ Kale Mahallesi'nde
düzenlenen operasyonda ise 17 Ekim 2006 tarihinde işlenen bir cineyetin faili olarak aranan Yunus T. ile çeşitli suçlardan sabıkaları bulunan Menderes Ö., Vural Ş., Devrim A., Mehmet T., Yusuf K., Murat Y. ve Öcal Ş.'yi gözaltına alındı. Zanlıların üst ve evlerinde yapılan aramada 2 bin 650 gram hint keneviri, 2 adet ruhsatsız, 3 adet kuru sıkıdan bozma bilye atar tabanca olmak üzere 5 adet tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi.


Zanlı Ömer K.'dan ele geçirilen silahın incelenmesinde, olay yerinden elde edilen kovanın söz konusu tabanca ile atıldığı belirlendi. Aynı tabancanın Ankara'da iki oto kurşunlama ve bir adam yaralama olaylarında kullanıldığı belirlendi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2007 Perşembe 00:26:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?