5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Bulak yürekli futbolcu istiyor

Ankaraspor Teknik Direktörü Giray Bulak, kazanmaya endeksli takımlarda galibiyetleri isimlerin belirlemediğini belirterek, "Sahada isimler oynamayacak. Yürekli oynayan, kalpten oynayan oyuncularımız mücadelesini ortaya koyarak, takımımıza galibiyet getirecek" dedi.

Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında Diyarbakırspor ile karşılaşacak olan Ankaraspor'da teknik direktör Giray Bulak, bu maçtan mutlak suretle 3 puanla ayrılmak zorunda olduklarını söyledi. Toparlanmaları için Diyarbakırspor maçını kayıpsız atlatlamarı gerketiğinin altını çizen Bulak, "İyi oyun ve oyun felsefesi bir tarafa, çıkıp maçı kazanmamız gerekli.

Çabuk toparlanmamız için 3 puana ihtiyacımız var. Kazanmak için her şeyi deneyeceğiz. Oyuncularımızın bu yönde güçlenmesi gerekiyor. Bizim görevimiz de çabucak oyuncularımızı toparlamak ve 3 puan kazandırmak" diye konuştu. Bulak, takımın savunma yönü güçlü bir orta saha oyuncusuna ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, şu saat itibariyle kimseden kolay kolay oyuncu alınamayacağını ve hiçbir takımın da oyuncusunu vermeye yanaşmayacağını kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2006 Perşembe 15:24:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?