3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Burhan Yazar'a soruşturma

Ankara Büyükşehir Belediyesi, eski Asfalt Koordinatörü Burhan Yazar'ın evinin önünde belediye araçlarının çalışması nedeniyle soruşturma açtı.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

"Geçtiğimiz günlerde istifa eden Ankara Büyükşehir Belediyesi Asfalt Görevlisi Burhan Yazar'ın, Esenboğa beldesindeki evinin önünde yapılan çalışmalarla ilgili derhal soruşturma açılmış olup, yapılacak soruşturma neticesinde sorumlular hakkında yasal işlem yapılacaktır."

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 16:56:13
Güncelleme :21 Ocak 2009 Çarşamba 16:59:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
arda türkoğlu IP: 88.229.30.xxx Tarih : 27.01.2009 14:05:28

sn burhan yazarın evinin önüne asfalt atması bence gayet normal bal tutan parmagını yalar misali ama gözden kaçanlarda var tabi 1. burhan yazarın sadece esenboğadamı evi var? 2. kapıcılıktan b.şehir belediyesine genel koordinatör olarak atandı ama nasıl oldu bu safhaya kadar nasıl gelebildi? 3. burhan yazarın mal varlığı araştırıldımı bence araştırılmadı araştırılsa acaba neler çıkar ankarada ve memleketi olan yozgatta ? 4. b. şehir belediyesinde sebepsiz yere haksız yere işten çıkardığı işçilerle konuşuldumu onlara burha yazarın nasıll biri olduğu sorulacakmı bu soruşturma kapsamında bence sorulsun ve öncelikli olarak şu belediyedeki dayak attığı işçilerede sorulsun telsiz konuşmalarıda konuştuğu kişiye ettiği küfürleri bütün belediye çalışaları duyuyo peki o kişinin incinen gururu soruşturma kapsamındamı? Bu soruşturma bence genişletilsin sadece evinin önüne atırdığı asfaltla gündemde kalmasın burhan yazardan bence bir çok kişi davacı olacaktır belediyedeki bütün çalışanlara en küçüğünden en büyügüne kadar ve haksız bişekilde işten çıkarılan işçilere sorulsun tek tek ifadeleri alınsın bakalım burhan beyin neleri çıkacak ortaya.