3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Büyük Festival'e Serdar Ortaç'lı açılış

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlene "Büyük Ankara Festivali", ünlü sanatçı Serdar Ortaç'ın konseriyle başladı.

Bu yılki festivalin geçen yıldan daha mükemmel başladığını belirten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, başkentlilerin 10 gün boyunca eğlenecek ve alışveriş yapacak dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenen "Büyük Ankara Festivali", ünlü sanatçı Serdar Ortaç'ın muhteşem konseri ile başladı. Atatürk Kültür Merkezi (AKM) alanında gerçekleştirilen festivalin açılışına İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve çok sayıda davetli katıldı.

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin sunuculuğunu yaptığı festivalin açılışında konuşan Başkan Gökçek, bu yılki festivalin geçen yıldan daha mükemmel başlandığını belirterek, "Başkentliler 10 gün boyunca eğlenecek ve alışveriş yapacak. Bu festival, bir taraftan eğlendirirken, bir taraftan da Ankara'da özellikle ölü mevsimde esnafımızı sevindirecek. O yüzden bol bol da gücümüzün yettiğin kadar alışveriş yapacağız" dedi. Ünlü sanatçı Serdar Ortaç'a plaket veren Başkan Gökçek'e, Anafartalar Çarşısı ve Civarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından esnafa yaptığı katkıdan dolayı plaket verildi.

Konser alanını dolduran Başkentlilere unutulmaz bir gece yaşatan ünlü pop sanatçısı Serdar Ortaç'a eşlik eden dansçılar büyük alkış topladı. Eserlerini hayranları ile birlikte seslendiren Ortaç, alanı tıka basa dolduran başkentlilere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2009 Cumartesi 10:02:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?