3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Çaldıkları paralarla kayıplara karıştılar

Ankara'da bir mağazanın kasasından 600 TL çalan hırsızlar kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Demetevler 1. Cadde üzerinde bulunan bir mağazaya gelen 4 kişi, mağaza önünde keşif yaparak, müşteri gibi içeri girdi. Bir süre içeride tezgahta bulunan eşyaları inceleyen hırsızlar, mağaza çalışanlarının diğer müşteriler ile ilgilenmesinden faydalanarak kasanın yanına yaklaştı.

Mağazanın içerisinde bulunan bir kişi dışarıya çıkarak gözcülük yaparken, diğer bir kişi ise de mağaza çalışanlarını oyaladı. Kasanın yanına yaklaşan bir bayan ve küçük yaşta bir çocuk ise kasa etrafında bulunan elbiseleri incelemeye başladı. Kasanın yanına yaklaşan bir bayan tezgahta bulunan havluyu açarak yanında bulunan çocuğu gizlenmesini sağladı.

Bu sırada küçük yaştaki çocuk kasayı açarak içerisindeki paraları aldı. Kasadan yaklaşık 600 TL para alan hırsızlar mağazadan ayrılarak kayıplara karıştı.
Kasadaki paraların çalındığından habersiz olan işyeri çalışanları, diğer müşterilerin aldıkları eşyaların parasını ödemek istediği sırada kasanın açık olduğunu fark ettiler. Soyulduklarını anlayan mağaza çalışanları durumu polis ekiplerine haber verdi.

Kasadan paraları alarak kaçan hırsızların önceden mağazaya gelerek kontrol ettiklerini belirten mağaza sahibi Hüseyin Gülbudak, kendilerinin müşteriler ile ilgilendikleri sırada kasanın yanına yaklaşan bir bayan tezgahtaki örtüyü açarak kasanın önünü kapattığını ve küçük yaştaki bir çocuğun kasanın içini açarak paraları aldığını söyledi.

Soyulduklarını fark etmelerinin ardından durumu polis ekiplerine haber verdiklerini belirten Gülbudak, hırsızların kasadan yaklaşık 600 TL aldıklarını söyledi.

Hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2009 Cumartesi 10:31:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?