4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Çalıntı araçla bir gecede 4 soygun

Başkent'te, bir gecede 4 yeri soyan ve hırsızlıktan sabıkalı şahıslar polisi alarma geçirdi. Bir eczaneyi soyan şahısların peşine düşen polis ekipleri, 'Dur' ihtarına uymayan aracın arkasından kurşun yardırdı. Yakalanacağını anlayan hırsızlar yaya olarak kaçmaya başladı. İkinci bir araç çalarak olay yerinden kaçmaya başlayan hırsızlar, nefes kesen kovalamacanın ardından kıskıvrak yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, Başkent'te gece saatlerinde Talat Paşa Bulvarı üzerinde bir eczaneden hırsızlık yapan 5 kişi, çalıntı olduğu öğrenilen 06 KNP 67 plakalı otomobille olay yerinden kaçmaya başladı. Olay yerine gelen polis ekipleri, kaçmaya başlayan aracın peşine düştü. Hıdırlık ve Ulus civarında yaşanan kovalamacada 'Dur' ihtarına uymayan şahısların arkasından polis ekipleri kurşun yağdırırken, yakalanacağını anlayan hırsızlar yaya olarak Ankara Kalesi civarına kaçmaya başladı. İkinci bir oto çalarak 06 ZMU 34 plakalı otomobille olay yerinden kaçmaya çalışan 5 kişiden 2'si bir araca çarpınca polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Polis ekipleri tarafından ellerine kelepçe takılan hırsızlar Demir Fırka Karakolu'na götürüldü.

Yakalanan Mustafa U. (20) ve Orhan A.'nın (19) daha önceden hırsızlıktan sabıkası olduğu öğrenildi. Polis ekiplerinden kaçmayı başaran 3 kişinin ise aranmasına devam ediliyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
iha
Yayın Tarihi : 25 Mart 2007 Pazar 12:42:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?