5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Camiler gül kokacak

Keçiören Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan camii ve mescitlerin temizliğini yapmaya başladı.

Keçiörenlilerin daha rahat ve huzurlu bir şekilde ibadetlerini gerçekleştirmelerine imkan sağlamak amacıyla Keçiören Belediyesi tarafından başlatılan camii ve mescitlerin temizlik hizmetleri hızlanarak devam ediyor. Kurban Bayramı öncesinde başlatılan çalışmalar Keçiörenlilerin takdirini topluyor.

Yetkililer, halılardan raflara, duvarlarda asılı tablolardan avizelere kadar geniş çaplı bir şekilde başlatılan temizlik çalışmalarıyla yılın son ayına kadar 200 camii ve mescit temizliğinin tamamlanacağını belirtti. Keçiören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün koordinesinde 6 kişilik profesyonel bir ekiple yürütülen çalışmalara zaman zaman vatandaşlar da gönüllü olarak katılıyor.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, başlatılan bu hizmetle Keçiörenlilerin hijyen konusunda iç rahatlığıyla ibadetlerini yapabileceklerini belirterek, "Her alanda halkımızın sağlığını ve huzurunu gözetmek gibi bir sorumluluğumuz vardır. İbadethanelerimizin temizliğini gerçekleştirerek bu sorumluluğumuzun bir gereğini daha yerine getirmiş oluyoruz" dedi.

"Keçiören'de Gül Kokulu Camiler" sloganıyla başlatılan çalışmalar, her camiye temizliğin ardından gül suyu spreyleri sıkılarak tamamlanıyor.

iha
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2011 Perşembe 15:12:11
Güncelleme :3 Kasım 2011 Perşembe 15:15:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?