4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Çanta imalathanesinde patlama!

Ankara’da, Bahçelievler’deki bir çanta imalathanesinin bodrum katında meydana gelen patlamada 1’i kadın 3 kişi yaralandı. 

Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Bahçelievler 3. Cadde’deki bir çanta imalathanesinin bodrum katında patlama meydana geldi. 

Patlamada, işyeri sahibi Eyüp Toprak ile çalışanlardan Murat Duy ile olay sırasında yoldan geçen Uğur Kaşıkçı adındaki kadın yaralandı.
Çevredekiler tarafından Başkent Hastanesi ile Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürülen yaralılar tedavi altına alındılar.
Olayın ardından çok sayıda polis ve itfaiye ekipleri işyerine geldiler. İlk araştırmada, işyerinin bodrum katında bulunan tüpün patlamaya neden olduğu belirtildi. 

Patlamanın etkisiyle işyerinin önündeki kaldırım taşları yerinden çıktı, park halindeki otomobillerde maddi hasar meydana geldi. Patlamanın kesin nedeninin belirlenebilmesi için soruşturma başlatıldığı kaydedildi. 

Hastaneye kaldırılanlardan Uğur Kaşıkçı adlı kadının patlama sırasında kırılan otomobil camından fırlayan parçaların boğazını kesmesi sonucu yaralandığı ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Patlama nedeniyle işyerinin bulunduğu bina ve çevresi polis tarafından kordon altına alınarak araç ve yaya trafiğine kapatıldı
AA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2007 Perşembe 16:31:57
Güncelleme :3 Mayıs 2007 Perşembe 16:37:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?