3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Çelebi'den öğrencilere destek

Gölbaşı Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çelebi, Özel Nesibe Aydın İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen Proje Şenliği'ne, İnönü İlköğretim Okulu'nun yıl sonu programına ve Haymanalılar Derneği tarafından organize edilen hıdrellez şenliklerine katıldı.

İlk olarak Özel Nesibe Aydın İlköğretim Okulu'nun düzenlediği Proje Şenliği'ne katılan Başkan Vekili Ahmet Çelebi, Belediye Meclis Üyesi Nizamettin Çakır ile birlikte stantları tek tek gezerek öğrencilerin hazırladığı projeleri dinledi.

Öğrencilerin yaptığı çalışmalardan dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Ahmet Çelebi, "Bugün küçük yaşlarına rağmen çocuklarımızın, büyük düşünebildiklerini görmek ülkemizin geleceği adına bizlere büyük heyecan veriyor. Göstermiş oldukları gayret ve yapmış oldukları çalışmalardan dolayı kendilerini ve öğretmenlerini kutluyorum" dedi.

Çelebi, daha sonra Mehmet Akif Kongre ve Kültür Merkezi'nde İnönü İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladığı yıl sonu etkinliğine katıldı. Bir öğretim yılının daha sonuna gelindiğini, başarılı öğrencilerin başarılarının devam ettireceklerine, daha az başarılı olan öğrencilerin ise daha başarılı olacaklarına inandığını söyleyen Ahmet Çelebi, programa emeği geçen öğretmen ve öğrencileri kutladı.

Çelebi, Gölbaşı Belediyesi Meclis üyesi Naki Yükseker ile birlikte Gölbaşı Haymanalılar Derneği'nin düzenlediği Geleneksel Hıdrellez Şenlikleri'ne katıldı. Haymana ilçesinin Bostanhöyük köyünde düzenlenen programda çeşitli gösteri ve oyunlar sergilendi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2009 Salı 09:29:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?