1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANKARA

Cep herkülleri kolejde

Milli halterciler Halil Mutlu, Sedat Artuç ile Halter Milli Takım Antrenörü Cafer Topçu, Büyük Kolej’in düzenlediği panelde öğrencilerle biraraya geldi.

Panelin düzenlendiği salona alkışlar arasında milli halterciler öğrencilerin büyük sevgi gösterileriyle karşılaştı. Bol bol imza dağıtan milli haltercilerin yoğun ilgi karşısında oldukça mutlu oldukları gözlendi. Panelde öğrencilerin sorularını yanıtlayan Mutlu, Artuç ve Topçu, spor ve eğitimin birarada ilerlerse faydalı olacağını belirterek, sporla ilgilenen öğrencilerin derslerini aksatmamaları gerektiğini söylediler.

Panelde açıklamalarda bulunan Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu Milli Halterci Halil Mutlu, 2008 Pekin Olimpiyatları’nda şampiyon olarak bir ilki gerçekleştirmek istediğini belirterek, "3. şampiyonluktan sonra 4. geliyor ve 4 daha zor. Bir sorumluluk daha aldım üzerime. Hedeflerim büyüdü. Yaşım da ilerledi. Ancak oraya gidersem kazanacağımı biliyorum. Bugüne kadar dünyada hiçbir sporcuya nasip olmayan bir olay. Bu fırsat benim elime geçti. Bende dünyaya ve ülkeme bir ilk yaşatmak istiyorum. Ülkeme 4. olimpiyat altın madalyası sevincini yaşatmak istiyorum" şeklinde konuştu.

Öğrenciler tarafından Mersin’de meydana gelen ’bayrak yakma olayı’nın hatırlatılması üzerine Mutlu, "Bizler bu ülke için elimizden gelen en iyisini yapmaya çalışırken, istenmeyen bu tip olaylar olabiliyor. Bizde bunlara karşı bayrağımızı daha yukarılara çıkarmaya çalışıyoruz. Bizler elimizden gelenin en iyisini yaparak, bayrağımızı hain ellerin uzanamayacağı en yüksek noktaya çıkaracağız" dedi.

Neşeli dakikaların yaşandığı panelin sonunda katılımlarından dolayı, Mutlu, Artuç ve Topçu’ya birer teşekkür plaketi verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2005 Salı 14:41:27
Güncelleme :17 Mayıs 2005 Salı 17:13:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?