5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

'Cep'le kadınlara taciz!

Cep telefonuyla kadınların etek altı görüntülerini çeken hastane teknisyeni, polis tarafından suç üstü yakalandı. Bir süre önce de Kızılay'da bir bilgisayar mühendisi, kadınları ceple röntgenlerken yakalanmıştı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğüne bağlı yunus ekipleri, Kızılay'da devriye gezerken bir kişinin şüpheli hareketlerini tespit ederek takibe aldılar.

Söz konusu kişinin, üst geçidi kullanan kadınları takip ettiğini gören yunus ekipleri, Mutlu G. (39) adlı kişiyi gözaltına aldı. Bu kişinin elinde bulunan gazetenin içerisinde ele geçirilen kameralı cep telefonunun çalışır durumda olduğu görüldü.

Bunun üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına başvuran polis, cep telefonunu incelemek için mahkeme kararı aldı.

Yapılan inceleme sonucunda, bir hastanede teknisyen olarak çalışan Mutlu G'nin cep telefonundan çok sayıda kadının etek altı görüntülerinin çekildiği saptandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğinde gözaltında tutulan kişinin, ''cinsel taciz, özel hayatın gizliliğini ihlal'' suçlamasıyla mahkemeye gönderildiği bildirildi. 

Bir süre önce de Kızılay'da bir bilgisayar mühendisi, kadınları ceple röntgenlerken yakalanmıştı.
aa
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2006 Cuma 15:22:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal geyikçi-köçek IP: 85.107.111.xxx Tarih : 10.09.2006 14:01:27
geçenlerde mühendisin kamare şakası.şimdide telefon şakası.iyiki benim telefonumun kamerası yok.artık arkadaş seçerken kızlar.telefonu kameralı seçmiyor.kimin ne olduğu belli olmuyor.emniyetin işi güçü yokta kardeşim.kamaralı ve telefonlu insanlarmi takip edecek.artık internette kendi görüntülerini seyredenler bile var.benden tafsiye artık kış geliyor.sıkı giyinin dikkatli olun hasta olabilirsiniz.arkadaşlar.herkese saygılarımla.erdal geyikçi-köçek.....!