3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ceset sayısı 4 oldu!


Başkentte otoyol kenarında, iki kadın ile bir erkek çocuğunun, başlarından birer kurşunla vurulmuş cesetleri bulundu.

Bu 3 cesedin hemen yakınında bir ceset daha bulundu. Cinayeti işlediği iddia edilen zanlı yakalandı. Zanlının Okkalı ailesinin akrabası olduğu öğrenildi.

ANKARA-İstanbul otoyolunda Batıkent sapağından, dün saat 12.00 sıralarında arabasıyla geçmekte olan bir emniyet amiri, yol kenarında kadın cesedi gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma kriminal ekipleri başlarından vurulmuş iki kadın, bir de erkek çocuğunun cesediyle karşılaştı.

Olay yerinde 7.65 çapında üç boş mermi kovanı bulundu. Cesedi uzakta bulanan genç kızın kaçmaya çalışırken kafasının arkasından giren kurşunla öldürüldüğü tahmin ediliyor.

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Başlarından birer kurşunla vurularak öldürülmüş bulunan 3 kişinin kimlikleri tespit edildi.

Cesedi bulunan kadının Nuray Okkalı, kız çocuğunun lise birinci sınıf öğrencisi Şeyma Okkalı ve erkek çocuğunun ilkokul öğrencisi Osman Yusuf Okkalı olduğu belirlendi.

Jandarma ekiplerinin araştırmasında Nuray Okkalı'nın eşi Murat Okkalı'nın da geçen yıl Ramazan ayının ilk günü Karşıyaka Mezarlığı civarında öldürüldüğü ortaya çıktı.

Ulus Otobüsçüler ve Dolmuşlar Derneği Başkanı olduğu öğrenilen Murat Okkalı'nın öldürülmesi olayıyla ilgili bir kişinin Sincan Cezaevi'nde olduğu belirtildi.

KATİL YAKALANDI

Yakalanan katil zanlısı İ.O'nun jandarmada sorgusunda amcasının oğlu Abdullah Okkalı'yı (18) da öldürdüğünü itiraf etti.

Başlarına tek kurşun sıkılarak öldürülen Nuray Okkalı (40), kızı Mukaddes Şeyma Okkalı (15) ve oğlu Osman Yusuf Okkalı'nın katil zanlısı, geçtiğimiz yıl öldürülen Nuray'ın Okkalı'nın eşi Murat Okkalı'nın amcasının oğlu çıktı. İsmi açıklanmayan katil zanlısı yakalandıktan sonra suçunu itiraf etti.

BİR KİŞİYİ DAHA ÖLDÜRMÜŞ

Jandarmada sorgusu devam eden katil zanlısı diğer amca oğlu Abdullah Okkalı'yı da öldürdüğünü itiraf etti. Katil zanlısının ifadesiyle yola çıkan Jandarma, anne ve çocuklarının öldürüldüğü yerin yaklaşık bir kilometre uzakta dere yatağından Abdullah Okkalı'nın cesedini buldu. Katil zanlısının önce Abdullah Okkalı'yı bıçaklayarak öldürüp arabadan attıktan sonra, anne ve iki çocuğu da silahla başlarına sıkarak öldürüp kaçtığı tespit edildi.

Jandarma'da sorgusu süren ve suçunu itiraf eden katil zanlısının akşam saatlerinde Adli Tıp Kurumu'nda sağlık kontrolünden geçeceği öğrenildi.

MİRAZ YÜZÜNDEN Mİ?

Geçen yıl öldürülen baba Murat Okkalı'dan aileye yüklü miktarda miras kaldığı ve öldürülmeden önce bu paranın bir miktarını anne Nuray Okkalı'nın bankadan çektiği belirlendi.

 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 12:11:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yuvalı genç IP: 88.231.0.xxx Tarih : 7.03.2009 15:35:08

başımız sagolsun mekanları cennet olsun hepimiz çok üzgünüz:(böyle canice bir ölümü gercekleştiren insanı esefle kınıyoruz lanet olsun..akraba böyle birşey yaparmı yaaa??:(:(