4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Çete lideri Ankara'da yakalandı

Hatay polisinin gerçekleştirdiği "Balyoz" operasyonu kapsamında 30 üyesi tutuklanan "Hataplar" çetesinin lideri olduğu ileri sürülen Cuma H., Ankara'da yakalandı.

Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen "Balyoz" adlı çalışma kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri ile istihbarat ekiplerince "Hataplar" olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik 3 ayrı operasyon düzenlenmiş, aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu 60'dan fazla kişi gözaltına alınarak, adliyeye sevk edilmiş ve 30 kişi tutuklanmıştı.

"Suç örgütü kurmak suretiyle adam öldürme, adam yaralama, haraç alma, darp, tehdit, çek senet tahsilatı, silah kaçakçılığı ve ihaleye fesat karıştırmak" gibi suçlara karışan Hataplar çetesinin lideri olduğu ileri sürülen Cuma H., Hatay Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerinin 2 ay süren takibi sonucu dün gece Ankara'da gerçekleştirilen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Antakya'ya getirilen Cuma H., işlemlerinin tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde adliyeye
sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2007 Salı 14:08:15
Güncelleme :13 Kasım 2007 Salı 14:08:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?