4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Çeteye bir yılda iki kurban

Ankara’nın Altındağ semtinde 16 yaşındaki oğlu Ş.’yi dışarı çağıran kişilerin kurşunlarıyla hayatını kaybeden 8.5 aylık hamile Nilüfer Kaplan’ın kardeşinin de aynı çete tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Önceki gün çıkan çatışmada iki kurşunla hayatını kaybeden Kaplan’ın bebeği sezaryenle alındı. Yaşam mücadelesi veren bebeğin babası Şeref Beği, “Oğlum Ş. tedavi için kaldırıldığı hastanede annesinin öldüğünü öğrenince kaçmış. Ben çocuklarıma annelerinin öldüğünü söyleyemedim. Yeni doğan kızıma mı, eşime mi, firardaki oğluma mı üzüleyim” diye gözyaşı döküyor.

Eşinin kaza kurşunlarıyla vurulmadığını söyleyen acılı baba, “Ş.’yi dışarı çağırdılar. Silah sesini duyar duymaz dışarı fırladık. Nilüfer Ş.’yi kanlar içinde görünce duvara dayandı. İki el daha silah sesi geldi ve eşim yere yığıldı. Bana da silah doğrulttu ancak mermisi bittiği için vuramadı” dedi.

UYUŞTURUCU MAFYASI MI

Beği, eşinin kardeşi Ejder Kaplan’ın, “azmettirici olduğu iddiasıyla” gözaltında tutulan Ahmet Y.’nin yeğeni tarafından öldürüldüğünü ileri sürerek, son olayın da bunun devamı olduğunu iddia etti. Polis cinayetin bölgedeki uyuşturucu satıcılarının hesaplaşması olabileceği ihtimalini araştırıyor.

ÖLECEĞİ İÇİNE DOĞDU

Acılı baba Şeref Beği, “Esra 3.5, Leyla 4.5 yaşında. Oğlum Azer daha ilkokula gidiyor. Annesi bir gün önce ‘Ölürsem çocuklarımı başkalarına verme. Onları birbirinden ayırma’ demişti. Ne yapacağımı şaşırdım” dedi.
Akşam
Yayın Tarihi : 30 Mart 2007 Cuma 07:29:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?