4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Cevizoğlu bağımsız aday

Ceviz Kabuğu programı yapımcısı ve sunucusu Hulki Cevizoğlu Ankara 1’nci bölgeden bağımsız aday oldu. 

Ankara İl Seçim Kurulu Başkanlığı’na başvurarak belgelerini veren Gazeteci-Yazar ve Ceviz Kabuğu programı yapımcısı ve sunucusu Hulki Cevizoğlu, bağımsız adaylık için yaşadığı bölge olan Ankara 1’nci bölgeyi seçti. 

Bölgeye Çankaya, Bala, Elmadağ, Etimesgut, Evren, Gölbaşı, Haymana, Mamak, Polatlı, Sincan ve Şereflikoçhisar giriyor. Cevizoğlu adaylığı konusunda ise şunları söyledi:
"Amacım Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerini yaşatmak ve ülkemizin sömürgeleştirilmesini engellemek. Milyonlarca insanın toplandığı mitingler de bunun için yapılmıştı. Milyonlarca Türk, ‘tehlikenin farkındayız’, "gerekeni yapın" derken bu mesajların parti genel başkanları tarafından yapılmadığını esefle gördüm.İşte bu yüzden bağımsız olarak milletvekilliğine aday oldum."
DHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2007 Pazartesi 16:51:27
Güncelleme :4 Haziran 2007 Pazartesi 19:32:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet Yücel IP: 85.98.24.xxx Tarih : 5.06.2007 02:51:27
Sayın Cevizoğlu'nun adaylığını saygı ile karşılar başarılar dilerim. Fakat adaylığı bu şekilde değilde barajı aşabilecek, fikirleri ile uyuşmazsa bile en azından fikirlerine yakın gördüğü partilerden aday olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Bu şekilde seçilme şansı çok çok zor ve seçilemezse alacağı her bir oy Akp'nin ekmeğine yağ sürecek. Böyle olması durumunda sayın Cevizoğlu vicdanen rahat olacak mı? Bütün bunlara rağmen Sayın Cevizoğlu ve Cevizoğlu gibi düşünen yurttaşların meclisde çoğalması en büyük isteğimdir. Saygılar.