3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

CHP İlçe Başkanlığı'na saldırı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Keçiören İlçe Başkanlığı'na kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından taşlı saldırı gerçekleştirildi. Kaldırım taşlarını sökerek ilçe başkanlığının camlarını kıran şahıslar, kurusıkı tabir edilen tabanca ile havaya ateş ederek olay yerinden kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, Keçiören İlçesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Dalgıç sokak üzerinde bulunan CHP Keçiören İlçe Başkanlığı binasına sabah saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından taşlı saldırı düzenlendi.

Kaldırım taşlarını sökerek ilçe başkanlığı binasının camlarını kıran şahıslar, daha sonra kurusıkı tabir edilen tabanca ile birkaç el havaya ateş ederek olay yerinden hızla uzaklaştı. Parti başkanlığı binasında bulunan ve alt katta yemek yedikleri öğrenilen parti görevlileri, gürültü üzerine üst kata çıktıklarında camların kırıldığını fark etti.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alarak, kaçan şahısları bulmak için arama çalışması başlattı. Olayla ilgili emniyet ekipleri tarafından soruşturma başlatılırken, olay yeri inceleme ekipleri ilçe başkanlığı binasında yaptıkları incelemede kurusıkı tabancaya ait olduğu öğrenilen 5 adet boş kovan bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 10:05:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?