4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

CHP milletvekillerini tanıtacak

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın bir konuşma yapacağı aday tanıtım toplantısıyla ilgili olarak CHP Genel Sekreteri Önder Sav İl Başkanlıklarına bir genelge gönderdi.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, CHP milletvekili aday tanıtım toplantısı genel merkezde 16 Haziran Cumartesi günü saat 11.00'da yapılacak.


CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın il başkanlıklarına gönderdiği genelge şöyle: "22 Temmuz 2007'de yapılacak olan milletvekili genel seçiminde partimizin adayı olmanız beni çok mutlu etti. Ülkemizin demokrasimizin, toplumumuzun gündeminin fevkalede yüklü olduğu, insanlarımızın sıkıntılarının giderek çoğaldığı bir dönemde seçime hazırlanıyoruz. CHP'nin geride kalan aylarda yaptığı tutarlı çalışmalar, ülkenin çıkarları doğrultusundaki çabaları demokratik, laik Cumhuriyete, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkmadaki kararlılığı, bize iktidar yolunu açmıştır. İlkitar yürüşümüz örgütümüzle birlikte 550 adayımızın özverili, titiz, gayretli, çaba ve çalışmaları ile daha da anlam kazanacaktır. Aday arkadaşlarımızın yoğun çalışma programına başlamadan önce birbirlerini tanımaları ve bayta Sayın Genel Başkanımız olmak üzere parti yöneticileri ile daha yakından tanışmaları için Ankara'da birlikte olmayı kararlaştırdık. 16 Haziran Cumartesi günü saat 11.00'da partimizin genel merkez binasındaki konferans salonunda buluşabilirsek çok sevineceğiz".

iha
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2007 Perşembe 18:10:03
Güncelleme :14 Haziran 2007 Perşembe 18:19:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?