3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

CHP'li başkanlardan ziyaret

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü ayrı ayrı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Tanık ve Yaşar'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Akgül, yerel yönetimler arası çalışmanın önemine dikkat çekti.

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Tanık'a, başkan yardımcıları Ali Haydar Ulusoy ve Savaş Yorgancı eşlik etti.

Başkan Akgül'e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Tanık, "Mamak'a hizmet anlamında elinizden gelen ne varsa yapacağınıza kuşkum yok. Mamak Belediyesi ile sınırdaşlığın ötesinde kardeşlik ilişkilerin gelişmesini istiyoruz" dedi.

Tanık'a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Akgül, Mamak'ın daha önce Çankaya'dan ayrıldığını hatırlatarak, "Bu anlamda bizim de Çankaya ilçesiyle bir gönül bağımız var" dedi. Yerel yönetimler arası ortak çalışmanın önemine vurgu yapan Akgül, konuklarına başarılar diledi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da Başkan Akgül'ü ziyaret ederek, tebriklerini sundu. Samimi bir havada geçen görüşmede, Akgül ve Yaşar yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2009 Çarşamba 10:48:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?