3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

CHP'liler Mamaklılarla kucaklaşıyor

CHP Mamak’taki Yerel Seçim çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor. Bir yandan CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin Mamak’ta seçim programını değişik kesimlere anlatarak oy isterken, İl Meclis ve Belediye Meclis Adaylarıda sokak sokak, ev ev dolaşarak CHP’nin Mamak’ta neler yapacağını anlatıyorlar.

İl Genel Meclis ve Belediye Meclis adaylarının çalışmalarının çok yararlı olduğunu söyleyen CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin, “Tüm adaylarımız Mamaklı. Birbirinden değerli adaylarımız saygın, Mamak’ta tanınan ve bilinen kişiler. Seçildiğimiz takdirde Mamak bambaşka bir hizmetle tanışacak. Özlenen Mamak, örnek Mamak ortaya çıkacak. Hepsi mesleklerinde ve aile yaşamlarında örnek olan İl Genel Meclis ve Belediye Meclis adayı arkadaşlarla el ele verip, Mamak’a, Mamaklıya hizmete aday olduk” dedi.

Aralarında Şehir Planlamacısı, Avukat, Mimar, Mühendis, Eğitimci, İşadamları gibi çok sayıda meslek grubundan kişilerin yer aldığı Belediye Meclis üyesi adaylar seçimlere katılıyor.

Mamak İl Genel Meclis ve Belediye Meclis adaylarını her gün cadde ve sokaklarda, iş merkezlerinde duraklarda, semt pazarlarında gören Mamaklılar, Kentsel Dönüşümden, bozuk yollara, pazarların düzensizliğinden, ulaşıma kadar çektikleri sıkıntıları adaylara anlatıyorlar.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 14:07:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?