4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Çiftlerin tercihi Nikah Salonu

Yenimahalle Belediyesi nikah ve düğün salonları, güvenliği ve çağdaş, konforlu görünümleriyle evlenecek olan çiftlerin ilk tercihi oluyor.
 
Nikah ve düğün salonlarını, daha çağdaş ve daha modern bir görünüme kavuşturan Yenimahalle Belediyesi, böylece hem evlenen çiftlerin hem de davetlilerin daha güzel ortamlarda düğün sevinci yaşamalarına imkan tanıyor. Yenimahalle Belediyesi Evlendirme Memurluğu'ndan yapılan açıklamaya göre, Ocak ayı içerisinde evlenmek için 313 çift müracaatta bulundu ve bu çiftlerden 146'sı Yenimahalle Belediyesi nikah salonlarında nikahlarını kıydırarak dünya evine girdi. 

Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, belediyenin yeni çiftlerin mutluluklarına ortak olarak nikahlarını kıymasının sevindirici olduğunu söyledi. Başkan Duyar, bizzat kendisinin kıydığı nikahlarda, heyecanı ve mutluluğu çiftlerin yüzünde gördüğünü, böyle bir mutluluğa ortak olmaktan büyük gurur duyduklarını ifade etti. Evlilik hazırlığında bulunan çiftlerin işlemlerini hızlı yapabilmeleri için belediye olarak ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını kaydeden Başkan Duyar, evlenen çiftlere de "ömür boyu mutluluklar" diledi.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2007 Perşembe 11:23:00
Güncelleme :22 Şubat 2007 Perşembe 14:03:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?