3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Çınardibi Festivali başladı

Ankaralılar, Güdül ilçesi Yeşilöz beldesinde düzenlenen Çınardibi Festivali'nde doyasıya eğlendi. Festivale katılan Yenimahalle Belediye Fethi Yaşar'a, belediyecilik çalışmalarından dolayı plaket verildi.

Ankaralılar Yeşilöz beldesinde düzenlenen Çınardibi Festivali'nde buluştu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç ve CHP'li belediye meclis üyelerinin de katıldığı şenliklerin açılışında bir konuşma yapan Başkan Yaşar, Yeşilöz beldesinin Ankara'ya çok yakın olmasına rağmen yeteri kadar tanınmadığına dikkat çekti. Yeşilöz'e "Ankara'nın mesire yeri" olarak tanınması amacıyla gereken desteği vereceklerini kaydeden Yaşar, Yeşilöz'ün gizli kalmış bir güzellik olduğunu belirtti.

Yaşar, "Benim seçmenlerimin büyük çoğunluğunu Ankaralılar oluşturuyor. Bu nedenle Ankara'nın ilçeleri de benim için son derece önemli "diye konuştu.
Belediyecilik alanında yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı Yeşilöz Beldesi Belediye Başkanı Hasan Özçoban tarafından Yeşilözlüler adına Yaşar'a plaket verildi.

Yaşar, hizmette sınır ve zaman engeli tanımadığını belirterek, "Halka hizmet Hakka hizmet demektir. Hizmet konusunda zaman ve engel tanımıyoruz. Henüz işin başındayız. Daha bu ödülü tam olarak hak etmedik. Ama hak etmek, için yoğun çaba harcıyoruz" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2009 Perşembe 12:18:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?