4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Cinayet nedeni; kıskançlık

Başkent'te bir taksi içinde öldürülen konsomatrisin katil zanlısı yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Mücahit Y. (31) çalıştığı bir barda tanıştığı konsomatris Funda Yıldırım (28) ile uzun süre ilişki yaşadı. Bu süre içerisinde ikili arasında zaman zaman kavgalar ve ayrılıklar yaşandı.

Bu kavgalara dayanamayan Yıldırım'ın ayrılmak istemesi üzerine Mücahit Y., silahla genç kadını ayağından vurarak yaraladı. Yaşanan olayın ardından Funda Yıldırım, Rüzgarlı Eğlence Merkezi'nde bulunan bir tavernada konsomatrisliğe başladı. Bunu duyan Mücahit Y. çılgına döndü. 10 Mart gecesi ruhsatsız silahını yanına alan Mücahit Y., Ulus Rüzgarlı Sokak'taki eğlence merkezinin önüne gelerek genç kadının işten çıkış saatini beklemeye başladı.

Eğlence merkezinden gece saat 02.00 sıralarında çıkıp taksiye binen Yıldırım'a arkadan yaklaşan Mücahit Y., ensesine doğru iki el ateş etti. Funda Yıldırım kaldırıldığı Dışkapı SSK Hastanesi'nde hayatını kaybederken, Mücahit Y. olayın ardından kaçtı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin bir ay boyunca izini sürdüğü Mücahit Y., yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlının polise verdiği ifadede "Onu çok seviyordum. Ancak konsomatrislik yapmaya ve başka erkeklerle görüşmeye devam etti, çekip vurdum" dediği öne sürüldü.

Polis sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan zanlı, tutuklanarak cezaevine konuldu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2012 Çarşamba 12:53:49
Güncelleme :18 Nisan 2012 Çarşamba 12:57:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?