3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Çırılçıplak bırakıp kaçtılar!

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİYİ GASP EDİP ÇIRILÇIPLAK ARAZİYE TERK ETTİLER

Başkentte yabancı uyruklu bir öğrenciyi gasp ettikten sonra çırılçıplak soyarak boş bir araziye bırakan 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara'da misafir öğrenci olarak öğrenim gören yabancı uyruklu E.M., gece saat 23.30 sıralarında belediye otobüsünde tanıştığı kişilerin kendisine yardım edeceğini söylemesi üzerine birlikte Eryaman'da otobüsten indiler. E.M., tanıştığı kişilerle birlikte alkol aldı. Daha sonra E.M.'yi boş araziye götüren B.B. ve H.S., cüzdanını ve 2 adet cep telefonunu gasp ettikleri genci çırılçıplak soyup dövdükten sonra kaçtı. E.M., yakında bulunan bir benzin istasyonuna giderek yardım istedi.

Olayla ilgili çalışma başlatan Ankara Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, E.M.'nin ifadesinden yola çıkarak saldırganlarla birlikte alışveriş yaptığı yeri tespit etti. Burada zanlıların kredi kartı kullandığının tespit edilmesi üzerine kimliklerine ulaşıldı. Düzenlenen operasyonla zanlılar B.B. ve H.S. gözaltına alındı. Zanlıların yapılan sorguları sonucunda gasp ettikleri cep telefonlarını sattıkları kişi de yakalandı. Zanlılar, emniyetteki sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2009 Salı 17:44:05
Güncelleme :13 Ekim 2009 Salı 18:43:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?