3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Çöp kamyonu öldürdü

Ankara'da karşıdan karşıya geçmek isteyen bir vatandaş, çöp kamyonunun çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Aşırı süratli olduğu öğrenilen çöp kamyonu, aydınlatma direği ve ağaçları yıkarak karşı yola geçti. Şans eseri karşı yoldan herhangi bir aracın geçmiyor olması daha büyük bir faciayı önledi. Kamyon, ancak yol kenarında bulunan belediyeye ait barakaya çarparak durabildi.

Edinilen bilgiye göre, Ankara'nın Keçiören ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Yeni Etlik Caddesi üzerinde karşıdan karşıya geçmek isteyen Burhan Tezel'e, sürücüsünün kimliği henüz tespit edilemeyen 34 BN 7502 plakalı çöp kamyonu çarptı.

Aşırı süratli olduğu öğrenilen çöp kamyonu, ağaçları ve aydınlatma direğini devirdikten sonra karşı şeride geçerek yol kenarında bulunan belediyeye ait barakaya çarparak durabildi. Çöp kamyonun çarpması sonucu yerde kanlar içerisinde kalan Tezel, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza sonrası Etlik Caddesi savaş alanına dönerken, Tezel'in kaza sonrası yola fırlayan beresi ve elindeki yarım ekmeği, polis ekipleri tarafından toplandı.

Kazayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından soruşturma başlatılırken, kazaya sebep olan çöp kamyonu sürücüsü, ekipler tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü.
 

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2009 Cuma 10:19:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?