4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Cumhurbaşkanı Sezer oyunu kullandı

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, 23. Dönem milletvekili genel seçimi için oyunu Ahmet Andiçen İlköğretim Okulu'nda kullandı.

Eşi Semra Sezer ile birlikte saat 09.05'te Birlik Mahallesi'nde bulunan Ahmet Andiçen İlköğretim Okulu'na gelen Cumhurbaşkanı Sezer, vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı. Oy kullanmaya 06 KVY 76 sivil plakalı Mercedes marka bir araçla gelen Cumhurbaşkanı Sezer, spor kıyafetleriyle dikkat çekti. Oyunu 2073 nolu sandıkta kullanan Sezer çifti, yoğunluğun az olması nedeniyle sıra beklemedi. Oy pusulasını 'Hayırlı olsun' diyerek sandığa atan Cumhurbaşkanı Sezer, önceliği eşi Semra Sezer'e verdi.

Kimlik göstererek oyunu kullanan Cumhurbaşkanı Sezer ve eşi Semra Sezer'in parmağına da boya sürüldü. Sezer, gazetecilerin soruları üzerine, "Hayırlı olsun. Demokrasinin gereği. Ulusumuz, ülkemiz ve Türkiyemiz için hayırlı olsun" değerlendirmesin yaptı.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Cumhurbaşkanı Sezer, bazı vatandaşlarla da ayaküstü sohbet etti. Alkışlar eşliğinde okuldan ayrılan Sezer, arabasına binerken gazetecilere 'Siz kullanmayacak mısınız?' diye sordu. Sezer, gazetecilerin 'Kullanacağız' sözleri üzerine, "Ben erken geldim. Sizin işinizi kolaylaştırdım" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2007 Pazar 11:08:29
Güncelleme :23 Temmuz 2007 Pazartesi 18:12:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?