3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Cumhuriyet Kupası başlıyor

Mamak Belediyesi 4. Geleneksel Futbol Turnuvası 29 Ekim Cumhuriyet Kupası adı altında  5 Ekim’de başlıyor.

Müdürlüklerde fiili olarak görev yapan personelin katılacağı turnuvanın başlama vuruşunu Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül yapacak. Turnuvanın final maçı Cumhuriyet Bayramı’nda oynanacak.

Başlama Vuruşu Akgül’den

Mamak Belediyesi 4. Geleneksel Futbol Turnuvası, 5 Ekim’de Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün başlama vuruşunu yapacağı maçla start verecek.

Cumhuriyet Kupası

29 Ekim Cumhuriyet Kupası adı altında gerçekleştirilecek turnuvada her takım 10’ar kişilik oyuncu listesi belirleyerek, 3 Ekim tarihine kadar organizasyon komitesine teslim edecek. Kuralar 4 Ekim tarihinde çekilecek. Müdürlüklerde fiili olarak görev yapan personelin katılabileceği organizasyonda, takım oluşturamayan müdürlükler başka bir müdürlükle birleşerek takım kurabilecek.

Centilmenlik

Maçlar, 1 kaleci, 5 oyunca toplam 6 kişi ile 30’ar dakikalık, 2 devre halinde oynanacak. Takımlar 4 oyuncu değiştirebilecek. Final maçlarında beraberlik durumunda müsabaka 10’ar dakikadan 2 devre uzatılacak. Centilmenlik dışı davranan sporcu ve takımlar turnuvadan diskalifiye edilecek. Final maçı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda oynanacak. Bu anlamlı günde kazanan takıma kupanın yanı sıra çeşitli hediyeler verilecek.

Motivasyonu Artırmak

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, turnuvayı belediye çalışanları arasında iletişimi güçlendirmek, personelin motivasyonunu artırmak ve hayatımızın vazgeçilmez gereksinimi olan spora teşvik amacıyla düzenlediklerini belirtti. Akgül, sporun mevcut dinamikleri içerisinde, sporun ruhuna uygun bir şekilde dostça ve centilmence bir turnuva olacağına inancını dile getirdi.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2009 Çarşamba 15:44:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?