3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Cumhuriyet Kupası sahibini buldu


Mamak Belediyesi 4. Müdürlükler arası Geleneksel Futbol Turnuvası’nda Cumhuriyet Kupası sahibini buldu.

Özel Kalem Müdürlüğü ile İmar Müdürlüğü arasından oynanan final maçında gülen taraf rakibini 6-3 yenen Özel Kalem Müdürlüğü oldu. Kazanan takıma kupasını veren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, centilmence mücadelelerinden dolayı tüm müdürlükleri tebrik etti.

4.Geleneksel Futbol Turnuvası

Mamak Belediyesi 4. Geleneksel Futbol Turnuvası’nda Cumhuriyet Kupası finali, Özel Kalem Müdürlüğü ile İmar Müdürlüğü arasında oynandı. Gülveren Halı Sahası’nda oynanan maçı Mamak AK Parti İlçe Başkanı Ercan Kınacı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda personel izledi.

6-3

İlk yarıyı 4-1 önde bitiren Özel Kalem Müdürlüğü, ikinci yarının sonlarına doğru 2 gol daha atarak, maçı 6-3 kazanmasını bildi. Oldukça çekişmeli geçen maçta tam bir heyecan fırtınası yaşandı.

Kupa Akgül’den

Kazanan takıma 1.’lik kupasını Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül verdi. Gösterdikleri başarılı performanstan dolayı Özel Kalem Müdürlüğü’nü kutlayan Akgül, İmar Müdürlüğü oyuncularını da teselli etti. Akgül, Destek Hizmetler Müdürlüğü’nü de turnuva boyunca gösterdikleri centilmenlikten dolayı “Fair Play” ödülü verdi.

Tüm Müdürlüklerimizi Kutluyorum

Akgül, turnuvanın belediye çalışanları arasında iletişimi güçlendirmek, personelin motivasyonunu artırmak ve spora teşvik amacıyla düzenlediğini belirterek, “Futbol turnuvasında mücadele eden tüm müdürlüklerimizi kutluyorum. Turnuva, saygı sevgi çerçevesi içerisinde, sporun ruhuna yakışır bir şekilde centilmence mücadelelere sahne oldu. Önemli olan kazanmak ya da kaybetmek değil; bu bilinçle hareket edebilmek” diye konuştu. Akgül, kupa töreni sonunda takımlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2009 Pazartesi 22:31:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?