3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

DP'de Soylu depremi!

DP Genel Başkanı Süleyman Soylu partisinden ayrılmaya karar verdiğini açıkladı

Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyma Soylu partisinden ayrılmaya karar verdiğini açıkladı. Soylu, 'Kal dense de başkanlığı bırakacağım' dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, parti yetkili kurullarına olağanüstü kongre önerisinde bulunacak. Soylu şöyle devam etti:

PARTİDE ERGENEKONCULAR VAR

"Partideki Ergenekoncuları tasfiye edemedim. Onlar bizi ettiler. Partimizde Ergenekoncu bir yapılanma var, özellikle bu terörle mücadelelede bizim partiyi aldattılar. Bizim partinin saflığından yararlandılar ve bizim partiyi kullandılar. TSK da var bu işin içinde, hep kullandılar. Kullandıktan sonra da attılar bizi."

Edinilen bilgiye göre, yerel seçimlerde ortaya çıkan sonuçları değerlendirmek üzere DP Başkanlık Divanı ve Genel İdare Kurulu (GİK) hafta içi toplanacak.

Toplantılarda Genel Başkan Süleyman Soylu'nun yerel seçimlerde ortaya çıkan sonuçlar doğrultusunda olağanüstü kongreye gidilmesi önerisinde bulunacağı bildirildi.

Soylu, '22 Temmuz 2007 seçimlerinde alınan oyun gerisinde kalınması durumunda genel başkanlığı bırakacağını' açıklamıştı.

 

...
Yayın Tarihi : 30 Mart 2009 Pazartesi 18:06:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?