3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

DSP lideri Ege yollarında...

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, Karadeniz turunun ardından 5-6-7 Mart tarihlerinde Egeliler'le buluşmaya hazırlanıyor. Sezer, İzmir'den başlayacağı gezi kapsamında Balıkesir, Manisa ve Aydın'da ilçe ve beldeleri tek tek dolaşarak halka seslenecek.

DSP lideri Sezer, 29 Mart yerel seçimleri öncesinde 3 günlük bir Ege turuna çıkmaya hazırlanıyor. Sezer, 5 Mart'ta İzmir'de Çiğli, Menemen, Dikili mitingleriyle gezisine başlayacak. Aynı Gün Balıkesir'e geçerek Altınova, Ayvalık, Gömeç, Karaağaç, Pelitköy, Burhaniye, Edremit, Küçükkuyu ve Balya'da seçmenlere hitap edecek olan Sezer, ertesi gün Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde hakla buluşacak.

Sezer, daha sonra Manisa'ya giderek Soma, Kırkağaç, Bakır, İlyaslar, Süleymanlı, Medar, Akhisar, Büyük Belen, Saruhanlı'da çeşitli etkinliklere katılacak. Sezer'in akşam saatlerinde Aydın'da bir dayanışma yemeğine katılması ve ertesi günün tamamını Aydınlılarla geçirmesi planlanıyor.

Sezer, burada Sultanhisar, Nazilli, Buharkent, Sarıgöl, Derbent, Yeşilyurt, Alaşehir, Kemaliye, Salihli, Urganlı'yı gezerek halka projelerini anlatacak.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 17:41:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?