3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

DSP lideri Sezer'den Ankara turu

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı eleştirerek, "Kayıkçı kavgasını yapanlardan, milletin derdini unutup televizyonlarda gölge oyunu oynayanlardan bıkanlar, gücünü DSP'de birleştiriyor" dedi.

DSP Genel Başkanı Sezer, partisinin Ankara ilçe belediye başkan adaylarıyla birlikte Ankara'da şehir turu yaptı. Seçim otobüsü ile parti genel merkezinden şehir turuna başlayan Sezer, yol boyunca vatandaşları selamladı. Mamak'ta parti otobüsünden inerek vatandaşlara hitap eden Sezer, Türkiye'de yoksulluğun ve işsizliğin her geçen gün arttığını söyledi.

Başbakan Erdoğan'ın televizyonlarda 'caka sattığını' ileri süren Sezer, ekonomik krizi kimsenin görmediğini söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın 'gevezelik yaptıklarını ve birbirlerine laf yetiştirmekle zaman geçirdiklerini' iddia eden Sezer, DSP'nin, sosyal projeleriyle önümüzdeki döneme en güçlü şekilde hazırlandığını ifade etti.

Özel uçakla değil, otobüsle tüm Türkiye'yi dolaştığını belirten Sezer, vatandaşlardan DSP'nin çalışmalarını ve bu özverili tavrını sandıkta oylarıyla desteklemelerini istedi.

Sezer, "Bu kayıkçı kavgasını yapanlardan, milletin derdini unutup televizyonlarda gölge oyunu oynayanlardan bıkanlar, gücünü DSP'de birleştiriyor. Çünkü DSP güçlendikçe Türkiye'de halk, dünyada da Türkiye güçlenecek" dedi. Baykal'ın 'sol oyları bölmeyin' dediğini hatırlatan Sezer, Mamaklılara da "Mamak'ta DSP, CHP'nin önünde,oylarınızı bölmeyin" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 18:56:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?