3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

DSP lideri Trakya turuna çıkıyor

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, 12-17 Mart tarihlerinde Trakya'da olacak. Trakya gezisine Tekirdağ'dan başlayacak olan Sezer, Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne'de halkla buluşacak. Sezer, daha sonra Çanakkale ve Balıkesir'in ilçelerini ziyaret edecek.

DSP Genel Başkanı Sezer, seçim çalışmaları çerçevesinde Trakya'da 6 gün boyunca 5 ili, ilçeleri ve beldelerine kadar adım adım dolaşacak. Karadeniz, Ege ve Marmara'da seçim çalışmalarını tamamlayan Sezer, şimdi de 6 günlük Trakya gezisine çıkacak.

Sezer, Trakya gezisine Tekirdağ'dan başlayacak. 12 Mart Perşembe günü Tekirdağ'ın ilçe ve beldelerine giderek halkla buluşacak olan Sezer, 13 Mart Cuma günü Kırklareli'ye geçecek. DSP Genel Başkanı Sezer, 14 Mart Cumartesi gününü Edirne'nin ilçe ve beldelerinde geçirecek.

15 Mart Pazar günü ise Çanakkale'ye geçecek olan Sezer, 16 Mart Pazartesi günü de hem Çanakkale'nin bazı ilçe ve beldelerini dolaşacak hem de Balıkesir'in Susurluk ilçesinde halkla buluşacak. Sezer'in gezisinin son durağını Balıkesir oluşturacak. Sezer, 17 Mart Salı günü Balıkesir'de halkla biraraya gelecek.
 

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 12:44:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?