4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Ehliyetsiz sürücü kaçtı polis kovaladı

Ankara'da ehliyetsiz bir sürücü, polis tarafından kovalanırken az daha canından oluyordu. Kovalama sırasında buz tutan yolda kontrolden çıkan araç aydınlatma direğine çarparak durabildi. 

Edinilen bilgiye göre, Mamak bölgesinde devriye gezen bir polis ekibi tarafından durdurulmak istenen 06 VDY 20 plakalı otomobil sürücüsü, 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Mamak caddelerinde yaşanan kovalamaca daha sonra Altındağ'da devam etti. Bentderesi Caddesi üzerine çıkan otomobil, aşırı sürat yapınca buzlanan yolda kontrolden çıkarak, kaldırımda bulunan aydınlatma direğine çarptı. Hurdaya dönen otomobilin içinde sıkışan sürücü, kendisini kovalayan polis ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı.

 Başından yaralanan sürücüye ilk yardım polis tarafından yapılırken, ehliyetsiz olduğu için kaçtığını belirten sürücü, polis ve basın mensuplarına küfür yağdırdı. Eşinin olay yerine gelmesini isteyen sürücü, aksi halde ambulansa binmeyeceğini söyledi. Polislere sürekli bağıran sürücü, güçlükle sakinleştirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, başından yaralı olan sürücüyü ambulansa alarak Dışkapı Hastanesi'ne götürdü. Öte yandan kazadan sonra buzlanma olan yolda diğer sürücüler de zor anlar yaşadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2007 Pazar 09:17:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?