3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ehliyetsiz sürücü polisten kaçamadı

Başkent'te polis ekiplerinin 'Dur' ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu.

Plakasız araçla kaçmaya çalışan sürücü ve yanındaki arkadaşı park içersindeki çıkmaz sokağa girince yaya olarak kaçmaya başladı. Gecenin karanlığından yararlanarak izlenirini kaybettirmek isteyen iki kafadar saklandıkları yerde kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan şahıslar polis ekiplerine zor anlar yaşatırken, ehliyetsiz oldukları için kaçtıklarını belirtti.

Edinilen bilgiye göre, Mamak'ta gece saatlerinde plakaları olmayan bir otomobilden şüphelenen ekipler aracı durdurmak istedi. Polis ekiplerinin 'Dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan sürücü ve yanındaki arkadaşı ara sokaklara girerek izini kaybettirmek istedi. Ekipler ve kaçan şahıslar arasında uzun süreli bir kovalamaca yaşanırken, polis ekipleri kavşaklarda kapama noktaları aldı. Kavşaklarda bekleyen ekipleri tek tek atlatan şahıslar daha sonra 50. Yıl Parkı içerisine girdi.

Park içerisinde kısa süre yaşanan kovalamacanın ardından şahıslar çıkmaz yola girince otomobilden inerek yaya olarak kaçmaya başladı. Gecenin karanlığından yararlanarak izini kaybettirmek isteyen şahıslar, çevreyi abluka altına alan ekipler tarafından Güllüce Caddesi üzerinde saklandıkları yerde kıskıvrak yakalandı.
Polis ekiplerine zor anlar yaşatan şahıslar ekip otosuna güçlükle bindirildi.

Arkadaşının ehliyetsiz olduğu için kaçtığını belirten kimliği tespit edilemeyen bir kişi, ekip otosunu yumruklayarak, "Şeker hastasıyım içeride kalamam" dedi. Polis ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışılan şahıs su içmek istediğini belirten polis ekiplerinde su istedi.

Ehliyetsiz olduğu için kaçtığı tespit edilen şahıslar gözaltına alınarak karakola götürülürken, otomobilin plakası aracın içerisindeki bira şişelerinin üstünde bulundu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2009 Salı 09:44:12
Güncelleme :2 Haziran 2009 Salı 14:39:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?